Om
XVR

Kom og besøk oss. Vi lager ganske god kaffe.

Vi er et selskap med lang erfaring fra reklamebransjen, salg og utvikling av ny teknologi.

Vår visjon med XVR har vært å omsette høytsvevende teknologiske løsninger til et brukervennlig, og solid verktøy. Fokus ligger, og vil alltid ligge, på å få løsningene ut til så mange brukere som mulig. Alt for at du som utleier, entreprenør eller byggherre skal komme raskere til mål.

XVR har som visjon og målsetning å utvikle solide løsninger som gir merverdi i alle ledd, og sikre måloppnåelse hos kunde. 

Våre kjerneområder 

EiendomsVR

Interaktive møter med fremtidens bygg og boliger. Gå inn i plantegningen og se hvordan leiligheter, hus eller kontorlokaler vil se ut når de er ferdige. Velg parketter, fliser, kjøkkenfronter/innredninger, møblering, planløsning, se utsikt og solforhold ved enkle berøringer. En trygghetsfølelse for kunde, raskere salg for dere.  

Mer om EiendomsVR

CustomVR

Opplevelser og presentasjoner fra en annen virkelighet. La mannen i gata gjøre prøve seg på ekstremsport for å promotere et event. Eller presenter din bedrift gjennom en interaktiv og kunnskapsfyllt historie på en av verdens største messer. 

Mer om CustomVR

Virtuelle showroom 

Noen produkter er vanskelige å vise frem. La deres kunder se kjøkkenet i et naturlig miljø, bytte fronter, håndtak, farger, benkeplater m.m.. Dette sparer kostnader i showroomene og i eksterne presentasjoner. Nå kan hele showroomet være med i laptopvesken! Har du en produktkatalog du vil vise frem?

Mer om ShowroomVR

Vårt team

Edmond Yang – Creative / Partner

Edmond har over 18 års erfaring som designer, art director og kreativ leder. Han har jobbet med store merkevareopplevelser for kunder som Pepsi, Red Bull, Elkjøp, Renault m.f.

Nå er han ute etter å sette et varig inntrykk i VR-bransjen.

Edmond utvikler derfor nøye planlagte opplevelser for kundene, slik at utviklingen går sømløst og opplevelsen overgår forventninger. 

Anders Rodem – Utvikler / Partner

Anders begynte sin karriere som dronepilot, før han gikk over til reklameproduksjon. Når tanken om VR kom opp som en ny plattform å markedsføre seg på begynte han utviklingen av XVR generasjon én. Dette ble en flott plattform for enkelte caser, men Anders ville kommersialisere VR i en skala reklameproduksjon ikke la til rette for. Det var først når han skulle kjøpe ny bolig ideen om Visning 2.0 sprang frem. Til hans overraskelse fantes det ingen reelle løsninger som gjorde det lettere å visualisere en leilighet for kjøperen. Det var her XVR begynte, og målet ble å lage løsninger som ikke bare var en kul gimmick, men som aktivt skulle brukes over hele landet.

Filip Elverhøy – Forretningsutvikler / partner

Med tidligere lederstillinger i blant annet NetOnNet, Komplett, Elkjøp og Spaceworld er Filip en svært dyktig forretningsutvikler. Han har fokus på langsiktige og bærekraftige beslutninger, og jobber aktivt med deres bedrift for å sikre vekst gjennom våre verktøy.  

Resten av teamet: 

Vårt team består av et knippe dyktige utviklere og kreative 3D-designere. Modellering, animering, backend, frontend, interiørdesign, UX eller design. Her finner du spesialiserte og motiverte folk som vil mye.  

Vi utvider stadig. Er du interessert i å jobbe hos oss?
Ta kontakt!