CustomVR

Opplevelser og presentasjoner fra en annen virkelighet for marked og kommunikasjon.

VR of Brand-spill er en fersk kanal for markedsføring og kommunikasjon.

Vi elsker samarbeid. La oss komme opp med et konsept sammen! 

X Meeting Point

X Meeting Point er kanskje et av norges råeste møte og konferansesenter. De kom til oss med et ønske om å få flere på visning av fasilitetene deres. Løsningen falt på en enkel VR-brille alle selgerne kunne bruke på møter. For hvorfor skal kundene komme til de? De måtte til kundene om de skulle selge mer!

I VR-brillene kan brukeren ta en interaktiv tur av alle fasilitetene til X Meeting Point. Brukeren velger selv hvor de vil gå og hva de vil se på. For noen er det mest aktuelt å se den store messehallen, hvor de kan ha befaring i full eller tom hall. For andre er de små møterommene og hotellet viktigst. Ved god implementering av interaktivitet og med svært enkel brukervennlighet kan alle bruke brillene uten å måtte lære seg kompliserte kontrollere og knapper. Brillene tas på, og det bare funker.

Som et resultat har X Meeting Point signert flere kontrakter og avtaler, og får tilbakemeldinger om morsommere møter fra kundene. VR har åpnet en helt ny måte å vise frem møtesenteret på, ulikt noen andre møtesentere i Norge.

Få en demo! Ta kontakt, så kommer vi på en uforpliktende demonstrasjon hos dere.

Akershus kunstsenter

Akershus Kunstsenter er det første kunstsenteret i Norge som har en eksakt VR-kopi. Bygget står ikke ferdig, men du kan fortsatt ta en tur for å se på kunsten. Kunstsenteret ville lage brillene av flere grunner. De vil kunne bruke de som et stunt på events, ha kunstutstilling i VR og gi kunstnere over hele verden en mulighet til å se hvor kunsten deres stilles ut.  

Barna fikk utforske det nye kunstsenteret gjennom lek. I utstilillingsrommet kunne de ta og føle på kunsten. Trykk på en knapp så er du en kjempe, en annen knapp så er du liten som en mus. Tar du på maleriet flyr det sommerfugler ut av det, og kaster du snøball på statuen begynner den å brenne. En engasjerende opplevelse for å gi barn og unge en morsom kunstopplevelse.  

Vi brukte arkitektens tegninger og 3D-modeller til å gjenskape kunstsenteret helt ned til millimeteren. Resultatet ble en fantastisk opplevelse for publikum og et godt verktøy for Kunstnere av alle slag. 

Med bakgrunn innen eCom, retail, design, reklameproduksjon og store UX-løsninger har vi en helt ny tilnærming til VR. Les mer om hvem vi er og hvordan vi jobber.

Prising 

Effektivisert strømlinjeproduksjon, innovative metoder og strategiske samarbeid gjør våre løsninger markedsledende på pris.

Ta kontakt, så sender vi over en eksempelprisliste.