EiendomsVR

Interaktive møter med fremtidens bygg og boliger. Gå inn i plantegningen og se hvordan leiligheter, hus eller kontorlokaler vil se ut når de er ferdige.

Neste generasjons eiendomsvisning for privat og næring 

Visninger før første spadetak er tatt. Vår Virtual Reality-teknologi gjør det mulig å skape fotorealistiske digitale tvillinger for dine kunder. Visualiser plantegninger både av prospekt, hele nybygg og næringslokaler, mange år før byggestart. 

Privatmarkedet – Raskere og mer engasjerende salg 

Vi lager effektive og engasjerende salgsverktøy for å hjelpe dere selge bedre og mer effektivt. Vårt VR-verktøy transporterer din kunde inn i en millimeterpresis modell av prospektet. Her kan kunden velge parkett, tilpasse kjøkkenløsninger, eksperimentere med møblering, se solforhold og reell utsikt. Uansett hvilke tilvalg dere har lager vi det i VR.  

Kombinasjonen av fysisk og digitalt gir en trygghetsfølelse for deres kunde. Forskjellen fra å se på plantegninger til å kunne gå rundt i prosjektet er vesentlig. I mange tilfeller det siste skrittet for å overbevise kunden. Alt for at deres kunder slår raskere til, blir sikrere, mer fornøyde og holder kundens forventninger til prosjektets standard.  

Næringsbygg – vi gjør det lettere å finne den rette leietaker.

Langvarige og gode leietakere står høyt på listen for enhver utleier. Det er derfor viktig å tilrettelegge for at kunden skal bli fornøyd, og at dere skal leie ut raskest mulig. Med våre VR-løsninger kan kunden ha befaring i lokalene og velge planløsningen som passer de best. 

Skal det være cellekontor? Åpent landskap? Retail eller en blanding? Hvordan er sol-forholdene? Utsikten og kantinen? Våre VR-løsninger kan også brukes til å planlegge nybygg eller andre byggeprosjekter. Det gjør det enklere å for eksempel planlegge god belysning, og ikke minst identifisere feil og mangler som man ikke klarer å se på tegninger. Vi vil hjelpe deg til med enklere og raskere salgsprosesser.

XVR STREAM

XVR Stream er vår egenutviklet applikasjon som strømmer video fra brillene til en PC eller storskjerm.  

XVR Stream strømmer sanntids-video til skjermen mens alle kan følge med på opplevelsen.

Prising

Effektivisert strømlinjeproduksjon, innovative metoder og strategiske samarbeid gjør våre løsninger markedsledende på pris.  

Ta kontakt, så sender vi over en eksempelprisliste.